ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου προς ΕΠΣΡ : «Γραφική η απάντηση σας, προκαλεί γέλιο, αλλά καμία απορία..!»

Διαβάζοντας με προσοχή την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου, κατά του Αστέρα Ρεθύμνου, καταλήγει στα εξής συμπεράσματα:

 

Το ηθικό δίδαγμα που προκύπτει από την ανακοίνωση και την συμπεριφορά των μελών της ΕΠΣΡ, «μπορείτε να μας χτυπάτε, μπορείτε να μας βρίζετε, να μας ξεφτιλίζετε... (όλα αυτά έχουν συμβεί πολλάκις τα τελευταία χρόνια στο ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο χωρίς η ΕΠΣΡ να προβεί σε ανακοίνωση εναντίον ομάδας), αλλά προς Θεού μη μας ζητάτε να παραιτηθούμε, η καρέκλα πάνω από όλα.

Η ΕΠΣΡ ο Πόντιος Πιλάτος, για ότι και να συμβαίνει στα γήπεδα και το ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο φταίνε πάντα οι άλλοι (στο συγκεκριμένο ματς, έφταιγε η Αστυνομία), εμείς νίπτουμε τας χείρας μας

Η ΕΠΣΡ συνήγορος υπεράσπισης. Στον Αστέρα Ρεθύμνου έχουμε αφήσει πίσω μας τη διαιτησία του συγκεκριμένου παιχνιδιού αλλά δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε ότι μας εξέπληξε η αναφορά σας στον διαιτητή του συγκεκριμένου ματς, καθώς και η αγωνία που δείχνετε για να τον υπερασπιστείτε, μια αγωνία τόσο έντονη που σας κάνει να πέφτετε σε αντιφάσεις. Από την μία μας λέτε ότι δεν είστε αρμόδιοι να κρίνετε αλλά από την άλλη αμέσως παίρνετε θέση, ίσως για να προκαταλάβετε τα αρμόδια όργανα. Το ερώτημα που μας γεννιέται λοιπόν είναι, γιατί τώρα δείξατε τόσο έντονο ενδιαφέρον για την υπεράσπιση ενός διαιτητή ενώ δεν είναι αυτός ο θεσμικός σας ρόλος, και σε τόσες άλλες περιπτώσεις δεν πήρατε καμία θέση; Ο λόγος που το κάνετε είναι σαφής και τον γνωρίζει όλο το ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο. Και για ξεκαθαρίσουμε κάτι κύριοι της ΕΠΣΡ, είστε στην θέση αυτήν για να υπηρετείτε το ποδόσφαιρο και τα σωματεία που είναι ο θεσμικός σας ρόλος ή για να υπερασπίζεστε τα προσωπικά συμφέροντα συγκεκριμένων μελών σας;

Κύριοι της ΕΠΣΡ, είναι λογικό να μας προτρέπετε να μην βγάζουμε ανακοινώσεις και να μην δίνουμε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις, διότι έχετε συνηθίσει να λειτουργείτε υπόγεια. Η αλήθεια όμως ούτε φοβάται, ούτε ντρέπεται και για αυτό εμείς θα συνεχίσουμε να την λέμε. Όσον αφορά στις ευθύνες και στα λάθη στα οποία αναφερθήκατε, είστε οι τελευταίοι από τους οποίους θα δεχόμασταν να μας συμβουλέψουν.

Η διοίκηση του Αστέρα Ρεθύμνου, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλετε στο τελευταίο μέρος της ανακοίνωσης σας να μας συγκινήσετε χρησιμοποιώντας δημόσια βαρύγδουπες λέξεις και φράσεις όπως «εργαζόμαστε αφιλοκερδώς..», «αντιξοότητες», «βάζοντας το χέρι στην τσέπη», «με στόχο τη πρόοδο και την αναβάθμιση του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου», και ότι σας επιτιθέμεθα φραστικά, σας συκοφαντούμε αλλά δεν πτοείστε αντιθέτως σας χαλυβδώνουμε, έχουμε να σας απαντήσουμε ότι είναι ωραίο το παραμύθι που πουλάτε αλλά εμείς δεν το αγοράζουμε. Εμμένουμε λοιπόν στις θέσεις μας οι οποίες είναι ότι πιστεύουμε ότι δεν είστε άξιοι να εκπροσωπείτε το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο με ότι αυτό συνεπάγεται.

 

Υ.Γ: Το πιο λυπηρό κομμάτι όλης της υπόθεσης είναι ότι στις τελευταίες εκλογές ενσωματώθηκαν κάποιοι αξιόλογοι άνθρωποι στο συμβούλιο της ΕΠΣΡ, οι οποίοι αντί να υψώσουν το ανάστημα τους, να διαχωρίσουν τη θέση τους και να φέρουν έναν αέρα αλλαγής στην ΕΠΣΡ, έχουν αποτραβηχτεί αφήνοντας το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο έρμαιο στα χέρια συγκεκριμένων παραγόντων οι οποίοι δεν έχουν τίποτα καλό και ουσιώδες να προσφέρουν.

 

 

Η Διοίκηση του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου