ΣΠΗΛΙ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 1-3 : Δημήτρη μου, δημήτρη μου... <<υπέγραψες>> την νίκη μου.

Κάλλιστα θα μπορούσε να μετονομαστεί σε ομάδα… θετικής αντίδρασης. Και μάλιστα αντίδρασης σε χρόνο ρεκόρ. Ότι πάντως για τον Αστέρας μας στον Κυριακάτικο αγώνα στο Σπήλι έφεραν 11 λεπτά σε ουσία, δεν τα έφερε… ο αγώνας όλος. Γιατί τόσο χρειάστηκαν τα «Αστέρια» για να μετατρέψουν μια απροσδόκητη για όλους όσους παρακολούθησαν την χτεσινή αναμέτρηση, αρνητική εξέλιξη, σε 5η φετινή νίκη (3η στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΡ) και μάλιστα με ολική ανατροπή. Όλα για το συγκρότημα του Ηλία Ασπρομάτη στον χτεσινό αγώνα έδειχναν να κυλούν περίεργα και με πλήθος από «αγαθά τροφής» για σεναριογράφους.

«Ανοιχτοί δρόμοι» για Δημήτρη Ρηγάκη

Ούτε λίγο ούτε πολύ η εύκολη κινητικότητα του Δημήτρη Ρηγάκη από τα αριστερά, δημιουργούσε συνεχείς πηγές κινδύνου για την εστία του Τσιρίτα. Όμως η «εκτέλεση» από Χατζιάδη στα 11’ και 41’, Ρότζεν στα 26’, 40’ και 45’ , και τον ίδιο από πολύ καλή θέση  στο 37’ αφού πρώτα κέρδισε πεισματική μονομαχία από τρείς αντιπάλους του, ανάμεσά τους και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα μέχρι και την ολοκλήρωση του ημιχρόνου. Αντίθετα το Σπήλι, εκμεταλλευόμενο μια αντεπίθεση στο 72’ με διαγώνιο σουτ του Δελήμπαση από πλάγια δεξιά κατάφερε σε ανύποπτο χρόνο να ανοίξει το σκορ. Αντίθετα με άλλες ομάδες ο Αστέρας μας δεν αιφνιδιάστηκε. Μάλλον δέχτηκε περισσότερο «φαιά ουσία» στο εγκεφαλικό σύστημα λειτουργίας του και πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων με κοντινό σουτ του Ανδρέα Δημήτρη στο 73’ έφερε και πάλι το ματς στα ίσια. Όσοι «κατάσκοποι» από άμεσα και έμμεσα ενδιαφερόμενους της πορείας μας βρέθηκαν στο Σπήλι, είδαν τον ίδιο 5 λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 77’ να βάζει την ομάδα μας μπροστά στο σκορ με πανομοιότυπο κοντινό σουτ, δημιουργώντας ένα νέο Status στην συνάντηση. Δεν χρειάστηκαν παραπάνω από επίσης πέντε λεπτά και μια ακόμη ατομική προσπάθεια του Δημήτρη Ρηγάκη, από την δεξιά πλευρά αυτή την φορά ώστε η «γλυκιά» σέντρα του να γίνει η αφορμή για το τελικό 1-3. Ο Βαγγέλης Σαρρής θα γίνει πρώτος αποδέκτης και θα προσπαθήσει με ένα εναέριο κουτεπιέ να παραβιάσει την αντίπαλη εστία, η μπάλα θα χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων, και ο Αλέξανδρος Κοντορινάκης που συνεχίζει να δημιουργεί αξιοθαύμαστη για μέσο στατιστική, θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το τρίτο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα σε ισάριθμες αγωνιστικές. Στα «κλου» της συνάντησης το στοπάρισμα με το στήθος από τον Αντώνη Παπαδάκη στο μακρινό σουτ, με την σέντρα του τρίτου τέρματος της ομάδας μας που επιχείρησε ο πρώην συμπαίκτης του Σήφης Παπαδογιαννάκης επιχειρώντας να αιφνιδιάσει.

Αστέρας Ρεθύμνου : Παπαδάκης, , Κασσέλας, Πρινιανάκης (85’ Τσακάλι), Μαραθιανός, Ψυχουντάκης, Παναγιωτάκης, Χατζιάδης (89’ Σπυριδάκης), Ρότζεν, Ρηγάκης, Βουτσάς (70’ Κοντορινάκης), Δημήτρη (80’ Σαρρής).