ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ /PRE GAME : Θα ακουστεί η <<μελωδία>> της νίκης με Απόλλωνα ;

Με ένα νέο όνομα να περιλαμβάνεται στην αποστολή του, αλλά και με μια συμμετοχή σε αυτήν να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή, ο Κεραυνός φιλοξενεί τυπικά αύριο το πρωί (11.00) στο γήπεδο των Αρμένων, την ομάδα του Απόλλωνα, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΡ. Το νεανικότερο συγκρότημα της κατηγορίας, έχει πλέον στο ρόστερ του, ακόμη έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που έχει γεννηθεί το 2004. Ο Παναγιώτης Νέρβους, μπορεί πλέον να προσφέρει και εκείνος τις υπηρεσίες του στα «καναρίνια» και ο Παναγιώτης Καραντάθας τον συμπεριέλαβε ήδη στην 18αδα, η οποία θα μεταβεί για τις ανάγκες των φετινών «78ων Αρκάδιων»  που μέρος τους πραγματοποιείται και στο γήπεδο της Σοχώρας, στο γειτονικό γήπεδο των Αρμένων.

Ο έμπειρος τεχνικός του Κεραυνού πάντως θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για την περίπτωση του Γιάννη Χριστοδουλάκη που χτύπησε στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του και η παρουσία του στην αυριανή συνάντηση, θεωρείται αμφίβολη. Έτσι για την κατάρτιση του αρχικού σχήματος, αλλά και για τις εναλλακτικές λύσεις κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Απόλλωνα, ο Παναγιώτης Καραντάθας θα επιλέξει ανάμεσα στους : Παπαδομιχελάκη, Μουράτι, Δρανδάκη, Κούρο, Μελαδάκη, Καπετανάκη, Ψωμά, Μικελάτο, Χατζηπαράσχο, Ντεμάϊ, Σπαντιδάκη, Θεοδοσουλάκη, Παλλάση Α. , Γιούσι, Μπίτσι, Παπαδάκη, Χριστοδουλάκη, Σαλβαράκη και Νέρβους.

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Βογιατζής.

Επέστρεψε ξανά στο δυναμικό του Κεραυνού μας ο αριστερός μπακ-χαφ Αλέξανδρος Βογιατζής, που αποτελούσε στέλεχος της ομάδας και την περσινή περίοδο, όμως φέτος κάποιες υποχρεώσεις του στέρησαν την δυνατότητα να είναι από την αρχή στις υποχρεώσεις της ομάδας. Τώρα πλέον ξεκίνησε από αυτή την εβδομάδα προπονήσεις με τους «κιτρινόμαυρους» και αναμένεται να βοηθήσει στην προσπάθεια της ομάδας.