Ασπρομάτης, Ρηγάκης, Βελονάκης μιλούν για τη νέα εποχή…

Η νέα εποχή… ξεκίνησε με ενθουσιασμό στην ομάδα μας με την συμμετοχή της σε Εθνική κατηγορία μετά από 10 χρόνια να αποτελεί την μεγάλη πρόκληση.

Την Δευτέρα ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας υπό τις οδηγίες του Ηλία Ασπρομάτη, με παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές να αποτελούν ένα σώμα… στοχεύοντας στο επίκεντρο του πλάνου που δεν είναι άλλο από την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας στην Γ’ Εθνική, με την παράλληλη εξέλιξη των παιδιών που προέρχονται από τα σπλάχνα της Ακαδημίας μας. Με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, ο «καπετάνιος» Ηλίας Ασπρομάτης, ο εκ των ηγετών και αρχηγών Δημήτρης Ρηγάκης, αλλά και ο επιστρέψαντας γκολτζής Γιώργος Βελονάκης, μίλησαν για την πρόκληση που έρχεται…

Ασπρομάτης: «Να πάμε τον Αστέρα μας εκεί που αξίζει στην ιστορία του»
«Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στο Ρέθυμνο, έχουμε καινούρια δεδομένα μπροστά μας, με την πρόκληση της Γ’ Εθνικής να μας περιμένει. Η ομάδα θα παίξει σε ένα πρωτάθλημα παραπάνω κατηγορίας, ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Ο στόχος για εμάς για ακόμη φορά θα είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα αποτελεί κράμα νεαρών με ενθουσιασμό και έμπειρων ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Ευελπιστώ ότι και φέτος θα μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο που έχει θέσει η διοίκηση και αυτός δεν είναι άλλος από την επίτευξη της παραμονής στην κατηγορία αρχικά, αλλά και να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται την ομάδα όπως αξίζει στον Αστέρα Ρεθύμνου και την ιστορία του.

Κάθε χρονιά στόχος μας είναι η ανάδειξη ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία του συλλόγου. Όπως έχω ξαναπεί επανειλημμένα είναι μια Ακαδημία που δουλεύει εξαιρετικά. Τα παιδιά που έρχονται από την Ακαδημία στην ανδρική ομάδα, είναι δουλεμένα και πολύ γρήγορα αφομοιώνονται και στα τακτικά κομμάτια της ομάδας και στις απαιτήσεις της παραπάνω κατηγορίας. Πιστεύω ότι και φέτος αυτά τα παιδιά θα μπορέσουν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τυους και να ξεπεράσουν τις δικές μας προσδοκίες.

Δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ. Δεν θα κάνουμε κινήσεις βεβιασμένες. Θα δούμε και θα επιλέξουμε ανάλογα».

Ρηγάκης: «Είμαστε ενθουσιασμένοι και συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο»
«Είμαστε ενθουσιασμένοι όλοι από τον πιο μικρό μέχρι τον πίο μεγάλο. Η ομάδα συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο που είχε και πέρυσι, με τα δικά του παιδιά. Προσπάθησε να φέρει κάποιους ποδοσφαιριστές με εμπειρία, νομίζω μέχρι τώρα τα έχει καταφέρει καλά. Θεωρώ πως θα κάνουμε μια αξιόλογη προσπάθεια και θα έχουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Από την περυσινή χρονιά οι μεγαλύτεροι και πιο έμπειροι στηρίζουμε και βοηθάμε τους μικρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Έχουμε στο ρόστερ καλά παιδιά, με πλούσιο ταλέντο, τα οποία θεωρώ πως όχι μόνο στην Γ’ Εθνική, αλλά και σε μεγαλύτερη κατηγορία μπορούν να ανταπεξέλθουν».

Βελονάκης: «Είμαι χαρούμενος που είμαι πάλι εδώ…»
«Αρχικά να πούμε καλή σεζόν σε όλους. Σίγουρα θα είναι μια πολύ δύσκολη σεζόν για όλες τις ομάδες. Εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και μακάρι να σωθεί η ομάδα, όπου αυτός είναι ο στόχος της. Ο Αστέρας έχει μια αξιέπαινη ιστορία. Μ’ αρέσει που επιστρέφω και πάλι εδώ μετά από δύο χρόνια, όπου υπάρχει ένα καινούριο πρότζεκτ, το οποίο προσπαθούμε να προωθήσουμε πάρα πολύ. Είναι σε ένα πολύ καλό δρόμο, γιατί αναδεικνύονται πολλά παιδιά συνέχεια».