Πλατιά… τα παιδικά χαμόγελα και στο 2ο μέρος του 4ου Summer Camp του ΑΟΝ Αστέρα

Με μία πολύ όμορφη τελετή έπεσε η αυλαία της πρώτης περιόδου στο 4ο Summer Camp που διοργανώνει ο ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου. Στις εγκαταστάσεις του Rethymno Soccer Club στα Μισίρια συγκεντρώθηκαν τα παιδιά που συμμετέχουν στην καλοκαιρινή απασχόληση των παιδιών με το αγαπημένο τους ποδόσφαιρο, αλλά και με πολλά άλλα παιχνίδια. Η τελετή λήξης της πρώτης περιόδου του 4ου Summer Camp ήταν διαδραστική και συμμετοχική και για τους γονείς των παιδιών, δίνοντας άλλο τόνο στην εκδήλωση.

Η γιορτή λοιπόν, περιλάμβανε παιχνίδι με γονείς μέσα από αγώνες ποδοσφαίρου, ποδοτέννις και παιχνίδια survivor. Το δεύτερο μέρος της γιορτής περιείχε τραγούδι, χορό, θεατρικά σκετσάκια και βίντεο με το σύνολο των δραστηριοτήτων που είχαν πραγματοποιηθεί (εκδρομή σε Bowlling, κινηματογράφο κλπ}.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου του ΑΟΝ Αστέρα, Νίκου Παπαδάκη του Αντωνίου, ο οποίος έκανε και τις απονομές στους μικρούς αθλητές που συμμετείχαν στο εσωτερικό «Παγκόσμιο Κύπελλο'», ενώ παράλληλα ευχαρίστησε παιδιά και γονείς για την εμπιστοσύνη και την στήριξη εγκαινιάζοντας την δεύτερη περίοδο που θα κρατήσει έως τέλος Αυγούστου. Ευχή όλων να συνεχίσουμε να φιλοξενούμε, ανάλογα, αλλά και ακόμη περισσότερο χαρούμενα πρόσωπα και στο δεύτερο μέρος του 4ου Summer Camp. Εξάλλου, τα χαμόγελα των παιδιών και η χαρά του παιχνιδιού σε αυτές τις ηλικίες, αποτελεί πρωτεύον στόχο και ύψιστη σημασία για την φιλοσοφία του οικοδομήματος του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου.

Την ευθύνη της διοργάνωσης του 4ου Summer Camp έχει ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας του ΑΟΝ Αστέρα, Γιώργος Μπαστάκης, συνεπικουρούμενος από τους προπονητές μας, Λευτέρη Ψυχουντάκη, Λεωνίδα Μιχαηλίδη, Μαρία Πολιουδάκη και τις δασκάλες Αγγελίνα Ταξιάρχη και Δήμητρα Παπαγεωργάκη.