Δωρεάν η είσοδος στο Κυριακάτικο (14/11 – 15.00) ματς – Πρεμιέρα του κοινωνικού προγράμματος – Δράση κατά της βίας των Γυναικών

Η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου επιστρέφει στη φυσική της έδρας, παίζοντας την Κυριακή (14/11 – 15.00) απέναντι στην Αγία Παρασκευή στο γήπεδο της Σοχώρας.

Η ομάδα μας θα αγωνιστεί «σπίτι» της μετά από 5 αγωνιστικές, θέλοντας να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στην Women’s Football League. Η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους φιλάθλους, τηρώντας στο ακέραιο το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 
Στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και τη στήριξη της τοπικής αλυσίδας S/M ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου θα  πραγματοποιηθεί η έναρξη του κοινωνικού προγράμματος στο γήπεδο της Σοχώρας.
Στο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στην Αγία Παρασκευή θα γίνει κλήρωση, όπου θα αναδειχθεί ο σειριακός αριθμός δύο καρτών μελών (VIP, SUPPORTER, FAN CLUB) και δύο καρτών STUDENTS, με τους τέσσερις τυχερούς να λαμβάνουν δύο ισόποσες δωροεπιταγές από τα Super Market ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ αξίας 100€ ή 50€ ή 20€ (ανάλογα της κατηγορίας που θα κληρωθεί η κάρτα μέλους VIP ή SUPPORTER ή FAN CLUB).
Σκοπός του κοινωνικού μας προγράμματος, που στηρίζεται από την τοπική αλυσίδα S/M ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ (5 υποκαταστήματα), είναι να προσφέρουμε τη δωρεάν παρακολούθηση αγώνων στους φοιτητές με χαμηλότερα οικονομικά εισοδήματα σε ένα ταχεία αναπτυσσόμενο άθλημα παγκόσμια, το ποδόσφαιρο γυναικών και ταυτόχρονα να βοηθήσουμε σε αυτές τις δύσκολες εποχές, προσφέροντας σε κάθε εντός έδρα αγώνα μας στα μέλη μας και σε φοιτητές με χαμηλότερα οικονομικά εισοδήματα μία δωροεπιταγή για αγορές από τα S/M ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ.

 

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΒΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών και της συνεργασίας της ομάδας μας με το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Ρεθύμνης, θα φιλοξενήσουμε τα στελέχη του Κέντρου, όπου θα είναι στη διάθεση των συμμετεχόντων συμπολιτών για συζήτηση,   ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες του Κέντρου και προσφορά έντυπου υλικού σε όσους –ες  παρευρισκόμενους-ες επιθυμούν να έχουν περεταίρω πληροφόρηση.
Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Ρεθύμνης κι η αρμόδια Αντιδήμαρχος δρ. Άννα Ελευθεριάδου Γκίκα, το διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές και οι  αθλήτριες του Α.Ο.Ν. Αστέρας Ρεθύμνου προσκαλούν τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες, την  Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, στις 3.00 το μεσημέρι,  στο γήπεδο της Σοχώρας,  για να στηρίξουμε όλοι τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Αστέρα Ρεθύμνου στον ποδοσφαιρικό... και τον έμφυλο αγώνα και να καταθέσουμε μαζί την αντίσταση μας κατά της Βίας.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΘΕΑΤΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ
-Επιτρέπεται ΜΟΝΟ η είσοδος στους εμβολιασμένους ή νοσήσαντες ενήλικους φιλάθλους, οι οποίοι θα πρέπει υποχρεωτικά να επιδεικνύουν στην είσοδο το αντίστοιχο πιστοποιητικό.
-Οι ανήλικοι 13 έως και 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών.
-Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με επίδειξη αρνητικού self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
-Ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με την χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests.
-Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.
-Απευθύνεται ισχυρή σύσταση προς τα Μ.Μ.Ε. να αποστέλλουν στους αθλητικούς χώρους πλήρως εμβολιασμένους εργαζόμενους (τεχνικούς, φροντιστές, δημοσιογράφους κ.λ.π.).
-Οι εργαζόμενοι στους αθλητικούς χώρους κατά τη διεξαγωγή των αγώνων, που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι, προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή Rapid test 48 ωρών πριν την έναρξη των αγώνων.