Γέμισαν <<Αστέρια>> οι Μικτές...

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά συνολικά 17 ποδοσφαιριστές των τριών ομάδων του Ομίλου μας, κλήθηκαν από τον Ενωσιακό προπονητή Μιχάλη Βουράκη για τις προπονήσεις προεπιλογής των μικτών ομάδων Νέων και Παίδων της ΕΠΣΡ, που θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης». Είναι μια ακόμη ένδειξη της πολύ καλής δουλειάς που πραγματοποιείται, τόσο στα τμήματα υποδομής, όσο και στις πρώτες ομάδες των «Αστεριών»

Στην Μικτή Νέων (γεννηθέντες 2003 -2004), αναμένεται να λάβουν μέρος οι Αλέξανδρος Λιονής και Γιάννης Μπουρνέλης (ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου), Αλέκος Αλιάϊ (ΝΕΑΡ), Γιώργος Δρανδάκης, Γιάννης Καπετανάκης, Γιάννης Θεοδοσουλάκης και Γιάννης Μελαδάκης (Κεραυνός Ρεθύμνου).

Στην Μικτή Παίδων (γεννηθέντες 2005-2006), κλήθηκαν να συμμετέχουν οι Μιχάλης Πετράκης, Κώστας Αλεξάκης, Μανώλης Χατζηκωνσταντίνου, Γιώργος Βιδιαδάκης, Πάρης Κοζανίδης, Ραμόν Χίσκο, Μανώλης Κοσκινάς, Σέμι Κανανάϊ, Αλάγι Αζίζ και Κωνσταντίνος Τζέρα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των προπονήσεων την Δευτέρα (1/10) η προπόνηση προεπιλογής της Μικτής Νέων ΕΠΣΡ θα διεξαχθεί στις 14.30, ενώ η αντίστοιχη της Μικτής Παίδων στις 16.30.

Με αφορμή την κλήση των 17 συνολικά ποδοσφαιριστών των τριών ομάδων του Ομίλου μας,  στις προπονήσεις προεπιλογής των Μικτών Νέων και Παίδων της ΕΠΣΡ, η διοίκηση του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση

«Το Δ.Σ. του ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, με αίσθημα ικανοποίησης για την κλήση τους στις προπονήσεις προεπιλογής των Μικτών ομάδων Νέων και Παίδων, των ποδοσφαιριστών μας ΛΙΟΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΜΠΟΥΡΝΕΛΗ ΙΩΑΝΝΗ, ΑΛΙΑΪ ΑΛΕΚΟΥ, ΔΡΑΝΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ, ΘΕΟΔΟΣΟΥΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΜΕΛΑΔΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ (Νέων) και ΠΕΤΡΑΚΗ ΜΙΧΑΗΛ, ΑΛΕΞΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΒΙΔΙΑΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΟΖΑΝΙΔΗ ΠΑΡΗ, ΧΙΣΚΟ ΡΑΜΟΝ, ΚΟΣΚΙΝΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΚΑΝΑΝΑΪ ΣΕΜΙ, ΑΖΙΖ ΑΛΑΓΙ ΚΑΙ ΤΖΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, του εύχεται καλή επιτυχία σ-την προσπάθεια τους. Αναγνωρίζοντας την αξία και το ταλέντο τους, όπως επίσης και την άκρως επιτυχημένη δουλειά που πραγματοποιείται τόσο τα τμήματα υποδομών μας, όπως και στις ομάδες που λαμβάνουν μέρος στις επίσημες διοργανώσεις της ΕΠΣΡ, από τα έμπειρα επιτελεία προπονητών μας, είμαστε πεπεισμένοι, ότι και αυτή την χρονιά οι νεαροί αυτοί ποδοσφαιριστές μας θα στελεχώσουν με επιτυχία τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα Νέων και Παίδων του Νομού μας προσφέροντας τον καλύτερη αγωνιστική εικόνα τους, στις υποχρεώσεις των ομάδων της ΕΠΣΡ».