ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΠΣΡ 0-4 : Καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα οι <<μπέμπηδες>>...

Με δύο ακόμη νέα πρόσωπα, αλλά και με ένα αγωνιστικό πρόσωπο που βελτιώνεται αγώνα με τον αγώνα, εμφανίστηκε στην Κυριακάτικη συνάντηση του στην Σοχώρα το πιο νεανικό συγκρότημα του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΡ, ο Κεραυνός μας. Οι «μπέμπηδες», όνομα και πράγμα, του Παναγιώτη Καραντάθα, μπορεί να γνώρισαν την ήττα από την Αναγέννηση ΜΠΣΡ με 0-4, στον αγώνα που έγινε στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής, όμως κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις και είχε και ένα δοκάρι στο ενεργητικό του, με τον Ντεμάϊ στο 26’ και ενώ το σκορ ήταν στο 0-2, όπως και σημαντικό αριθμό ευκαιριών που θα μπορούσαν να προσφέρουν ουσία στην φιλότιμη προσπάθεια των νεαρών «καναρινιών». Το γκολ που δεχτήκαμε στο 9’ από τον Κοζορώνη, διαδέχτηκε ένα όμορφο σουτ του Θεοδοσουλάκη που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι με πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές στην 11αδα τους, πέτυχαν το 0-2 στο 19’ με τον Προχεράρη, όμως ακολούθησε το δίλεπτο 25’-26’, όπου ένα σουτ του Κούρο πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας της Αναγέννησης, αλλά και το δοκάρι του Ντεμάϊ ένα λεπτό αργότερα, σε μια διαρκείας παρουσία των μικρών στα αντίπαλα καρέ. Τελικά ο Ντόντα στο 28’ πέτυχε το 0-3, ένα σκορ που διατηρήθηκε μέχρι και τις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ακόμη δυο ευκαιρίες μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους

Οι μικροί είχαν ακόμη δυο σημαντικές ευκαιρίες μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, με το σουτ του Μικελάτου να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Τζιρίτα, αλλά και την οργανωμένη επίθεση που κατέληξε με σουτ του Γιούσι δίπλα από την αριστερή συμβολή των δοκών των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη τα «καναρίνια» , πίεσαν σε όλες τις γραμμές και δεν έδωσαν την ευκαιρία στην Αναγέννηση να δημιουργήσει επιθετικές προσπάθειες. Αντίθετα είχαν μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν γκολ στο 50’ όταν σε γύρισμα του Κούρου από την δεξιά πλευρά, ο Ντεμάϊ δεν κατάφερε από πολύ κοντά με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Αναγέννησης. Τελικά ήρθε το γκολ του Βασσάλου στο 93’, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα της συνάντησης, που είχε ξανά πολλά θετικά στοιχεία για τους «μπέμπηδες» του Παναγιώτη Καραντάθα.

«Πρώτη» και για Μπίτσι και Γιούση.

Την πρώτη τους συμμετοχή στα αντρικά πρωταθλήματα του Ρεθύμνου, με την φανέλα του Κεραυνού,  πήραν ακόμη δυο μικροί ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του Ομίλου μας. Ο επιθετικός Τζον Γιούσι, που έχει γεννηθεί το 2003 και ο Χρήστος Μπίτσι που ήρθε στον κόσμο έναν χρόνο αργότερα και είναι μεσοεπιθετικός, πήραν το «βάπτισμα του πυρός» και αναμένεται να έχουν ακόμη περισσότερα λεπτά συμμετοχής στις επόμενες υποχρεώσεις του Κεραυνού στην Β’ ΕΠΣΡ. Μάλιστα στο πάγκο της ομάδας και ο γεννημένος επίσης το 2004, τερματοφύλακας Σπύρος Παπαδομιχελάκης που αναμένεται και αυτός από την πλευρά του να αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες από την δεύτερη ιεραρχικά κατηγορία στους επόμενους αγώνες.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Παναγιώτης Καραντάθας) : Νικολουδάκης, Δρανδάκης, Κούρο, Μελαδάκης, Καπετανάκης, Μικελάτος, Μπίτσι (25’ Χατζηπαράσχος), Χριστοδουλάκης, Σπαντιδάκης (40’ Γιούσι), Θεοδοσουλάκης (71’ Γαϊτάνης), Ντεμάϊ.