Ξεκίνησε με ενθουσιασμό η προετοιμασία των γυναικών του ΑΟΝ Αστέρα… ενόψει Α’ Εθνικής!

Με μεγάλη διάθεση και με την προσμονή να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους, βρέθηκαν για πρώτη φορά όλες μαζί στο γήπεδο της Σοχώρας τα κορίτσια του ΑΟΝ Αστέρα. Την Δευτέρα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε το πρώτο προσκλητήριο του νέου τεχνικού της ομάδας μας Κυριάκου Γρηγοράκη, όπου μαζί με τον συνεργάτη του Γιώργο Κυπαρίσση (γυμναστής) υποδέχθηκαν τις 16 κοπέλες στην προπόνηση που άνοιξε την προετοιμασία της.

Μιας προετοιμασίας διαφορετικής από τις προηγούμενες 5 χρονιές, αφού φέτος για πρώτη φορά ο ΑΟΝ Αστέρας θα κληθεί να αγωνιστεί στην Α’ Εθνική ποδοσφαίρου Γυναικών. Η πρόκληση πολύ μεγάλη για όλα τα μέλη του γυναικείου τμήματος, ξεκινώντας την δουλειά ώστε η ομάδα να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της κορυφαάς κατηγορίας στην Ελλάδα. Στην πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας μας, παρών ήταν και ο πρόεδρος του ΑΟΝ Αστέρα Νικόλαος Παπαδάκης του Αντωνίου, ο Τεχνικός Διευθυντής Σπύρος Σπυριδάκης, αλλά και τα μέλη και υπεύθυνοι για το τμήμα Κώστας Μάκρας και Γιάννης Δραμιτινός. Ξεχωριστή και η παρουσία του μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΣ Ρεθύμνου και προέδρου της Επιτροπής Γυναικείου ποδοσφαίρου της Ένωσης, Νίκου Μαρκουλιδάκη.

Στο ρόστερ της ομάδας μας έχει διατηρηθεί ο βασικός κορμός της περυσινής εξαιρετικής πορείας στην Β’ Εθνική, όπου ολοκληρώθηκε άδοξα ισοβαθμώντας στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου με τον Εργοτέλη, με μοναδική απώλεια την μεταξύ τους ισοπαλία. Οι προπονήσεις θα είναι σε καθημερινή βάση στο γήπεδο της Σοχώρας, αλλά και στο ΔΑΚ Γάλλου, ενώ ήδη έχουν κλειστεί δύο φιλικά παιχνίδια με τον Εργοτέλη μέσα στον Σεπτέμβριο και ο κόουτς Γρηγοράκης είναι σε συζητήσεις και με άλλες ομάδες του νησιού, ώστε να συμπληρωθεί ο ικανοποιητικός αριθμός τεστ, για το καλύτερο δυνατό μοντάρισμα της ομάδας.

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία του γυναικείου τμήματος έχουν ήδη εντοπίσει τους μεταγραφικούς στόχους, με τους οποίους βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές, ώστε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το ρόστερ για τις δύσκολες απαιτήσεις της Α’ Εθνικής.