Με το βλέμμα στο 5ο Super Cup σήμερα (18.30) στο Πέραμα

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς κρίνεται σήμερα στο γήπεδο Περάματος, με τον αγώνα Super Cup ο οποίος και ανοίγει την αυλαία της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν 2020-2021. Στις 18.30 το απόγευμα, ο ΑΟΝ Αστέρας έχει ραντεβού με την ιστορία για να προσθέσει ένα ακόμη τίτλο στο ενεργητικό του και στην πλούσια τροπαιοθήκη του, φιλοξενώντας την μαχητική και πάντα υπολογίσιμη ομάδα του Τάλως Μελιδονίου.

Οι πρωταθλητές μας θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Κυπελλούχους του Τάλως Μελιδονίου σε ένα τελικό δίχως αύριο, όπου ο νικητής θα αναδειχθεί μετά τα 90’ της κανονικής διάρκειας ή στην διαδικασία των πέναλτι, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο.

Ο Ηλίας Ασπρομάτης και οι παίκτες μας είναι πανέτοιμοι για την σημερινή αναμέτρηση που ανοίγει και επίσημα αυλαία στη «νέα εποχή» που φέρνει και πάλι τον ιστορικό σύλλογο μας σε Εθνικές κατηγορίες. Το ευχάριστο για τον τεχνικό μας είναι πως εκμηδενίστηκαν τα αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, ετοιμοπόλεμους για την κατάκτηση του 5ου Super Cup της ιστορίας του συλλόγου. Είχαν προηγηθεί αυτές των 1998, 2003, 2005 και 2006.

Τον σημερινό αγώνα Super Cup έχει οριστεί να διευθύνει ο Ραφαήλ Σταυρουλάκης, με βοηθούς τους, Γιώργο Βασίλογλου, Γιώργο Βλαχάκη και Παρατηρητή Διαιτησίας τον Κυριάκο Δελήμπαση.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, παρουσία μόλις 80 ανθρώπων – συμπεριλαμβανομένου ποδοσφαιριστών, διαιτητών και παραγόντων ομάδωμ, ΕΠΣΡ – και θα μεταδοθεί με Live Streaming στο ακόλουθο link: https://www.youtube.com/watch?v=2wjSseXW0uI, αλλά και στο αθλητικό σάιτ www.rethymnosports.gr

Μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα θα ακολουθήσουν οι απονομές, με την ΕΠΣ Ρεθύμνου να έχει προγραμματίσει την απονομή του τίτλου του πρωταθλητή στην ομάδα μας και του Κυπελλούχου στον Τάλως Μελιδονίου.