Ξεκίνησε η Ακαδημία μας… επέστρεψαν τα παιδικά χαμόγελα στην Σοχώρα

Τα παιδικά χαμόγελα επέστρεψαν στο γήπεδο της Σοχώρας με την επαναλειτουργία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΑΟΝ Αστέρα, η οποία από την Δευτέρα έχει ανοίξει τις πύλες τις, υποδεχόμενη «τα αστέρια της πόλης»…

Σε μια εντελώς διαφορετική χρονιά σε σχέση με παλαιότερες, τα τμήματα που λειτουργούν στην Ακαδημία μας βρίσκονται στην εκκίνηση για την εξέλιξη των παιδιών μας. Οι δύσκολοι καιροί μας υποχρεώνουν να είμαστε περισσότερο υπεύθυνοι και προσεκτικοί ώστε όλοι μαζί να σηκώσουμε ασπίδα απέναντι στον covid-19, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις εντολές των ειδικών.

Με σύνθημα μας και φέτος, το «Γίνε το Αστέρι της πόλης!» η Ακαδημία μας άνοιξε την αγκαλιά της, από την Δευτέρα 31 Αυγούστου υποδεχόμενη τα αστεράκια μας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, που λειτουργούν και φέτος.

Κ16 (2005-2006)
Κ14 (2007-2008)
Κ12 (2009-2010)
Κ10 (2011-2012)
Κ8 (2013-2014)
Κ6 (2015-2016)

Με τμήματα αγωνιστικά, αλλά και τμήματα μαζικού αθλητισμού, η κορυφαία Ακαδημία του Ρεθύμνου, θα είναι και φέτος πιστή στις Αρχές και την Φιλοσοφία της, όπου σε πρωτεύουσα θέση έχει την διασκέδαση των παιδιών, την χαρά του παιχνιδιού, αλλά φυσικά και την άθληση, ανάδειξη και εξέλιξη των φυσικών ικανοτήτων τους στο αγαπημένο τους ποδόσφαιρο.
Τη φετινή σεζόν θα λειτουργήσουν και δύο τμήματα κοριτσιών.

Το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας μας
Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του ΑΟΝ Αστέρα και τη νέα σεζόν είναι ο Γιώργος Μπαστάκης, με το τεχνικό επιτελείο να πλαισιώνεται από τους διπλωματούχους, άρτια καταρτισμένους και έμπειρους προπονητές ποδοσφαίρου
Παναγιώτη Καραντάθα, Λευτέρη Ψυχουντάκη, Παναγιώτη Αντωνιάδη, Λεωνίδα Μιχαηλίδη, Ελευθερία Δαφέρμου, Μαρία Πολιουδάκη και Προπονητή Τερματοφυλάκων τον Στέργιο Τυπάδη.

Γ. Μπαστάκης: «Να υποστηρίξουμε για μία ακόμη χρονιά την φιλοσοφία του συλλόγου»
Για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, μίλησε ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του ΑΟΝ Αστέρα Γιώργος Μπαστάκης, δίνοντας το στίγμα, με σαφές νόημα… «Μια δύσκολη χρονιά αρχίζει όπου το παιδικό χαμόγελο ίσως να αποτελεί την ουσιαστικότερη απάντηση. Ας προστατέψουμε λοιπόν, αυτό το χαμόγελο, βελτιώνοντας τις ποδοσφαιρικές συνθήκες προσαρμοσμένοι στις υγειονομικές απαιτήσεις της εποχής. Τόσο εγώ ο ίδιος προσωπικά, όσο και η έμπειρη προπονητική μας ομάδας θα προσπαθήσουμε να υποστηρίξουμε για ακόμη μία χρονιά την φιλοσοφία της οικογένειας του Αστέρα Ρεθύμνου, που έχει στόχο την αγωνιστική εξέλιξη των αθλητών μέσα από την απόλαυση και τη χαρά του παιχνιδιού».

Οι εγγραφές
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά (10.00-14.00 & 18.00-21.00) στο γήπεδο της Σοχώρας, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 6979 576390.