Ακόμη πιο... επιθετικοί

Σε μια ακόμη σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Αστέρας μας, ενισχύοντας την επιθετική του γραμμή. Ο 28χρονος φορ Γιάννης Γιαννόπουλος, που κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα του Σπηλίου και κατά το παρελθόν έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ομάδες του Ρεθύμνου, αλλά και των Χανίων, είναι το νέο όνομα που περιλαμβάνεται στο «κυανοκίτρινο» ρόστερ. Μάλιστα ο γεννημένος στις 3 Φεβρουαρίου 1990 ποδοσφαιριστής, πήρε και τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με την ομάδα μας στην Κυριακάτικη σημαντική αναμέτρηση με την Κάλυβο, αντικαθιστώντας τον Βαγγέλη Σαρρή στο 59’ της συνάντησης. Μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε θέση της επίθεσης, καθώς χρησιμοποιεί με την ίδια επιτυχία και τα δυο πόδια του. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην γενέτειρα του Εύβοια, σε ηλικία μόλις 6 ετών, στον ΑΠΚΟ Δροσιάς.

Αναλυτικά η καριέρα του Γιάννη Γιαννόπουλου :

1996 : ΑΠΚΟ Δροσιάς (Εύβοια – τμήματα υποδομών)

2011-13 : Επισκοπή 2010 (Β’ ΕΠΣΡ)

2013 : ΡΕΚΑΛ (πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σάλας – 6 μήνες)

2013 – 15 : ΠΑΟ Αλφάς (Α’ ΕΠΣΡ)

2016 – 17 : Κορωνίδα Βάμου (Α’ ΕΠΣΧ – για 6 μήνες),

                     Δόξα Πλατανέ (Α’ ΕΠΣΡ – μέχρι το τέλος της σεζόν)

2017 – 18 : Α.Ο. Σπηλίου (Α’ ΕΠΣΡ)

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας για την απόκτηση του Γιάννη Γιαννόπουλου :

«Το Δ.Σ. του ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ. Ο γεννημένος στις 3 Φεβρουαρίου 1990 φορ, έχει αγωνιστεί με επιτυχία στις : Επισκοπή 2010 (Β’ ΕΠΣΡ), ΡΕΚΑΛ (πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σάλας), ΠΑΟ Αλφάς (Α’ ΕΠΣΡ), Κορωνίδα Βάμου (Α’ ΕΠΣΧ), Δόξα Πλατανέ (Α’ ΕΠΣΡ) και Α.Ο. Σπηλίου (Α’ ΕΠΣΡ. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει στην πραγματοποίηση των στόχων μας».

Γιάννης Γιαννόπουλος : «Ήρθα στο πιο ιστορικό σωματείο του Ρεθύμνου».

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα μας, ο Γιάννης Γιαννόπουλος. Ο 28χρονος επιθετικός τόνισε μεταξύ άλλων «Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα στο πιο ιστορικό σωματείο του Ρεθύμνου. Ελπίζω η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της και για αυτό θα βοηθήσω τα μέγιστα και εγώ. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Α.Ο. Σπηλίου και ιδιαίτερα τον Μπάμπη Παπαδάκη για όσα πρόσφεραν και πραγματοποίησαν σε μένα».