ΑΛλη μια κίνηση γΙΑ την σωτηρΙα...

Τα δυο αδέρφια βρέθηκαν ξανά κάτω από την ίδια ποδοσφαιρική «σκεπή». Μετά από έναν χρόνο μακριά από την ομάδα, στην οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά «βήματα», ο Γιούργκεν Αλιάϊ , επέστρεψε ξανά στην ΝΕΑΡ μας, όπου θα επανενωθεί με τον αδερφό του Αλέκο. Ο 18χρονος (γεννημένος στις 28 Μαρτίου 2000) μέσος, μετά από ένα γρήγορο πέρασμά του από τον Ρεθυμνιακό, γύρισε στην ομάδα του Γιώργου Μπαστάκη, για να συμβάλλει και εκείνος στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή της στην Α’ ΕΠΣΡ. Ήδη μάλιστα έδωσε και τα πρώτα του δείγματα, τα οποία ήταν ιδιαίτερα θετικά, στον Κυριακάτικο αγώνα της ΝΕΑΡ μας στα Μισίρια με τον Ερμή Ζωνιανών.

Η καριέρα του Γιούργκεν Αλιάϊ

2014 – 16 : ΝΕΑΡ

2016 – 2017 : Ρεθυμνιακός

Η επίσημη ανακοίνωση του Ομίλου μας για την μεταγραφή :

«Το Δ.Σ. του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου, ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου μέσου ΑΛΙΑΪ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ, που θα αγωνιστεί με την ομάδα της ΝΕΑΡ. Ο γεννημένος στις 28 Μαρτίου 2000 παίκτης, ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της ΝΕΑΡ, ενώ πέρσι φόρεσε την φανέλα του Ρεθυμνιακού. Τον καλωσορίζουμε στον Όμιλο μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία, πιστεύοντας ότι θα βοηθήσει την ΝΕΑΡ στην πραγματοποίηση των στόχων της».

Γιούργκεν Αλιάϊ : «Με σοβαρότητα και πειθαρχία, θα σωθούμε»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην ΝΕΑΡ, Ο Γιούργκεν Αλιάϊ. Μάλιστα η χαρά του είναι διπλή, καθώς εκτός από το γεγονός ότι γύρισε ξανά στην ομάδα την οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, θα βρεθεί πάλι δίπλα στον αδερφό τους σε μια κοινή προσπάθεια να βοηθήσουν την ΝΕΑΡ στην παραμονή της στην κατηγορία. Ο 18χρονος μέσος τόνισε μεταξύ άλλων «Ήρθα να βοηθήσω και εγώ στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα για την παραμονή της στην κατηγορία. Νιώθω υπέροχα που είμαι ξανά δίπλα στον αδερφό μου. Τα περισσότερα παιδιά της ομάδας, τα γνωρίζω πολύ καλά και πιστεύω ότι με σοβαρότητα και πειθαρχία θα πετύχουμε τον στόχο της σωτηρίας»