Χορηγός της γυναικείας ομάδας μας το I.IEK MBS Ρεθύμνου

Η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με το Ι.ΙΕΚ My Business School.

Στα 5+ χρόνια λειτουργίας του το ΙΕΚ MBS My Business School κατάφερε ότι δεν έχουν καταφέρει αρκετά ιδιωτικά ιδρύματα, παγίωσε σχέσεις εμπιστοσύνης με μια σειρά συνεργασιών με εταιρείες που ηγούνται σε κάθε κλάδο. Βασική φιλοσοφία του είναι η πρακτική προσέγγιση του επαγγέλματος με διαρκή προσομοίωση στις εγκαταστάσεις της σχολής προσαρμοσμένες σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, καθώς και η δυνατότητα επαγγελματικής αποκατάστασης ή περαιτέρω εκπαίδευσης των σπουδαστών σε χώρες του εξωτερικού.

Φιλοξενεί δεκάδες επαγγέλματα στον κλάδο της Υγείας, της Μόδας & Ομορφιάς, της Οικονομίας & Διοίκησης, του Τουρισμού, της Γαστρονομίας, των Παιδαγωγικών και Κοινωνικών υπηρεσιών. Μάλιστα, ο κλάδος του αθλητισμού είναι μία από τις επιλογές των σπουδών, με τους φοιτητές να έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν προπονητική αθλημάτων, όντας το μοναδικό ΙΕΚ σε ολόκληρη την Κρήτη με πιστοποίηση από το Υπουργείο. 

Η γυναικεία ομάδα καλωσορίζει το Ι.ΙΕΚ MBS στην οικογένεια της και το ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη και την έμπρακτη στήριξη του.