Οι δηλώσεις Κυριακόπουλου και Κούντου ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Women’s Football League θα επιδιώξει η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου, αντιμετωπίζοντας την Κυριακή (14/11 – 15.00) την Αγία Παρασκευή, στο γήπεδο της Σοχώρας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Ενόψει της μεθαυριανής αναμέτρησης μίλησαν ο προπονητής, Νίκος Κυριακόπουλος και η Κενυάτισσα τερματοφύλακας, Ανέντι Κούντου, η οποία μάλιστα θα κάνει το ντεμπούτο με την ομάδα μας.

Στην αποστολή σίγουρα δεν θα συμπεριληφθούν η Μαρία Νάνου και η Στέφανι Οτινιάνο, οι οποίες αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Νίκος Κυριακόπουλος: «Να έχουμε την ίδια μαχητικότητα και διάθεση»  
Ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Κυριακόπουλος, αναφέρθηκε στην επίδραση που είχε στην ψυχολογία η ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής, ζητώντας τα ίδια στοιχεία από τις παίκτριες του, ενώ απηύθυνε και ένα κάλεσμα προς τον κόσμο για να επιβραβεύσει τις προσπάθειες των κοριτσιών. «Θα θέλαμε πολύ να συνεχίσουμε την καλή εμφάνιση του προηγούμενου αγώνα. Να έχουμε την ίδια μαχητικότητα και διάθεση και να διεκδικήσουμε την πρώτη μας νίκη. Έχουμε μία καλή ψυχολογία. Το περασμένο ματς μας έκανε να πιστέψουμε πιο πολύ στους εαυτούς μας. Η αξία του αντιπάλου, άλλωστε, μας έδωσε ένα παραπάνω πιστεύω. Έτσι και αλλιώς τον εαυτό μας προσπαθούμε να βελτιώσουμε, ώστε να μπορούμε να ζητάμε και πράγματα απέναντι στους αντιπάλους.
Οποιαδήποτε στήριξη από τον κόσμο για την προσπάθεια που κάνουν τα κορίτσια θα είναι μία επιβράβευση. Όταν παίζεις με κόσμο είναι τελείως διαφορετικά. Σε βοηθάει πολύ ψυχολογικά και πάντα τα γήπεδα όταν έχουν κόσμο είναι όλα πιο όμορφα
».

 

Ανέντι Κούντου: «Να κάνουμε κάτι σπουδαίο με τις συμπαίκτριες μου» 
Η Ανέντι Κούντου είναι μία από τις προσθήκες του φετινού καλοκαιριού, ούσα 25 ετών και διεθνής με την Εθνική Κένυας. Στις πρώτες της δηλώσεις εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανυπόμονη για το ντεμπούτο της, σημειώνοντας πως θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη μαζί με τις φιλάθλους της ομάδας. «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενη που επιστρέφω στην αγωνιστική δράση. Είμαι εδώ τόσο καιρό κάνοντας προπόνηση και περίμενα με αγωνία την ημέρα που θα μπω να παίξω για να προσφέρω στην ομάδα. Οπότε τώρα ήρθε η ώρα να δώσω το 100% για τις συμπαίκτριες μου και να κάνουμε κάτι σπουδαίο.
Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πετύχει κάποια νίκη, αλλά η ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής μας έδωσε την απαραίτητη ψυχολογία που χρειαζόμασταν. Κάθε αναμέτρηση που περνάει γινόμαστε και καλύτερες. Σίγουρα, στόχος μας είναι η νίκη την ερχόμενη Κυριακή, αναμένοντας να πανηγυρίσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας
».