Γητευτής των προκλήσεων...

Μαθημένοι στα δύσκολα. Γεννημένοι να αντιμετωπίζουν τις μεγάλες προκλήσεις, χωρίς μεγάλες χρονικές αποκλίσεις. Οι παίκτες του Αστέρα μας πριν ακόμη "μπαγιατέψουν" οι εικόνες και οι στιγμές από την μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ρεθύμνου, εις βάρος του πολύπειρου Ερμή Ζωνιανών, είναι μπροστά σε μια ακόμη μεγάλη πρόκληση:τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της πόλης μας είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άμεση επιστροφή του στην Γ' Εθνική κατηγορία. Ο Αστέρας μας λοιπόν, εναντίον της ΑΕ Μυλοποτάμου, στο γήπεδο του Περιφερειακού, νωρίς - νωρίς σύμφωνα με τους ορισμούς του προγράμματος, και χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος. Εξάλλου ο Όμιλός μας δεν έβαλε στον ουρανό τον πύχη των προσδοκιών του, και ήδη μέχρι τώρα έχει καταφέρει πραγματικά πολλά.

Πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες, με μόλις δυο γκολ παθητικό και με έντονο προβληματισμό για τους αντιπάλους του, για το "ποιός είναι ο Αστέρας" που έχουν να αντιμετωπίσουν. Ήδη οι οργανωμένοι και με πολλές βλέψεις σημερινοί αντίπαλοι μας μας έχουν παρακολουθήσει από επίπεδο φιλικών, μέχρι και στα επίσημα με ΠΑΟ Αλφάς και Σπήλι για το πρωτάθλημα. Όμως πόσα ακόμη έχει να δείξει ο Αστέρας, των δύο ταχύτατων ακραίων φορ Δημήτρη Ρηγάκη και Ρότζεν, του τρεις φορές σκόρερ Αλέξη Κοντορινάκη που συνήθως τον συναντάμε κάπου στην μεσαία γραμμή μας; Της έμπειρης και πολύ σφιχτής αμυντικής διάταξής μας, που φέτος έχει σαν αποκάλυψη τον μικρό Κώστα Πρινιανάκη, αλλά και τον πολύ ανεβασμένο Λευτέρη Παναγιωτάκη; Ο Αστέρας μας δεν διεκδικεί "δάφνες" και ούτε ψάχνει για τις εντυπώσεις. Παίζει το ποδόσφαιρο που του προκαλεί το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και αυτό βγαίνει σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.

Αμφίβολος ο Σαρρής. Και με σφραγίδα ο Βαβουράκης.

Σε αυτό το γήπεδο όπου αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του φιλότιμου Βαγγέλη Σαρρή, όμως στην αποστολή επιστρέφει ο Γιώργος Βαβουράκης. Σε αυτό το γήπεδο όπου ο έμπειρος τεχνικός μας Ηλίας Ασπρομάτης, έχει να επιλέξει ανάμεσα σε 20 ποδοσφαιριστές την αποστολή που θα μας εκπροσωπήσει στον σημερινό αγώνα. και τι πιο καλό για έναν προπονητή να έχει αυτό τον ευχάριστο "πονοκέφαλο". Ο Αστέρας μας λοιπόν που δεν διακατέχεται από άγχος, αλλά θα παίξει ξανά το δικό του απλό, αλλά συνάμα και χαρισματικό ποδόσφαιρο θα παραταχθεί με αρχικό σχήμα που θα περιλαμβάνει τα ονόματα κάποιων από τους : Παπαδάκη, Κασσέλα, Παναγιωτάκη, Ψυχουντάκη, Μαραθιανό, Βουτσά, Σαρρή, Δημήτρη, Βαβουράκη,  Κοντορινάκη, Πρινιανάκη, Ρότζεν, Ρηγάκη, Σπυριδάκη,  Σταυγιαννουδάκη, Τσακάλι, Βάρδα, Λιονή, Μπουρνέλη, Χατζιάδη και Πετρίδη. 

Ηλίας Ασπρομάτης : "Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν".

Μετρημένος όπως πάντα, αλλά και με εμπιστοσύνη στις δυνατότητες και την αξία των ποδοσφαιριστών του για την αναμέτρηση με την ΑΕ Μυλοποτάμου, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του για την σημερινή ο προπονητής του Αστέρα μας, Ηλίας Ασπρομάτης. "Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει επενδύσει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όμως και εμείς είμαστε μια εξαιρετική ομάδα και θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που μας αναλογούν, βάση της αξίας των ποδοσφαιριστών μας για το θετικό αποτέλεσμα. Και αυτές είναι πολλές", τόνισε μεταξύ άλλων ο έμπειρος προπονητής μας.