ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΕΡΑΝΙΟΥ : Στην πρεμιέρα, με του Κυπέλλου την... <<καλημέρα>>

«Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός». Έτσι τουλάχιστον μεταφέρεται από γενιά σε γενιά η γνωστή ρήση με χρήστες και αποδέκτες της να σέβονται την αξία της και να στοχεύουν στην πραγμάτωσή της. Για τον Αστέρα μας η επίσημη φετινή του «αρχή» ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, δημιουργώντας αισιοδοξία και πεποίθηση  μετά την μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ρεθύμνου, ότι το «μείγμα» νέων και πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών έχει πολύ θετικά αποτελέσματα. Τώρα έφτασε η ώρα να «ανέβει η αυλαία» και του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΡ με την ομάδα μας να υποδέχεται σήμερα στο γήπεδο της Σοχώρας τον Ποσειδώνα Γερανίου (16.30), σε ένα παιχνίδι που είναι από τα σπουδαιότερα της 1ης αγωνιστικής του φετινού «μαραθωνίου». Στον αντίστοιχο περσινό αγώνα, από τους τελευταίους της απερχόμενης περιόδου, υπήρξε μια αντίθεση εικόνων και συναισθημάτων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Την ήττα με ανατροπή, ακολούθησε η επίσημη εμφάνιση των ανθρώπων που τότε σαν επιτροπή σωτηρίας και τώρα σαν επίσημη διοίκηση, βρέθηκαν κοντά στην ομάδα και την στήριξαν στην κρίσιμη καμπή της ιστορίας της. Στον αντίστοιχο φετινό η εικόνα είναι άρδην διαφορετική. Το κλίμα στον Αστέρα μας είναι πλέον πολύ καλό, τα πρώτα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από θετικά και όλα βαίνουν οργανωμένα σε διαφορετικούς ρυθμούς. Στους φυσιολογικούς στους οποίους στοχεύει το συγκρότημα του Ηλία Ασπρομάτη, που κινείται ουσιαστικά και δημιουργεί στόχους με ωριμότητα.

Αμφίβολος ο Ανδρέας, επέστρεψε ο Αλέξης.

Στο σημερινό ματς λοιπόν, ο Αστέρας μας θέλει και στοχεύει να ξεκινήσει με το «δεξί» στο πρωτάθλημα, έστω και αν η συμμετοχή του Ανδρέα Δημήτρη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στην αποστολή, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή από τον Ηλία Ασπρομάτη. Ο έμπειρος τεχνικός μας πάντως θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αλέξη Κοντορινάκη, που ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και ακολούθησε το πρόγραμμα προπονήσεων της εβδομάδας, χωρίς να τον προβληματίζει κάποια άλλη περίπτωση από το φετινό δυναμικό μας. Έτσι για τον αγώνα της πρεμιέρας θα μπορεί με άνεση να αποφασίσει για τον καταρτισμό του αρχικού σχήματος ανάμεσα στους :  Παπαδάκη, Κασσέλα, Παναγιωτάκη, Ψυχουντάκη, Μαραθιανό, Βουτσά, Σαρρή, Δημήτρη, Κοντορινάκη, Πρινιανάκη, Ρότζεν, Ρηγάκη, Σπυριδάκη, Γαγάνη, Σταυγιαννουδάκη, Τσακάλι, Βάρδα, Λιονή, Μπουρνέλη, Χατζιάδη και Πετρίδη.

Δεν… τελειώσαμε με τις μεταγραφές.

Πέραν πάντως από το αγωνιστικό κομμάτι, μέσα στην εβδομάδα ενδέχεται να ανακοινωθεί η προσθήκη ενός, ή ακόμη και δυο μεταγραφών στον Αστέρα μας, που εκτός από παραπάνω λύσεις για τον Ηλία Ασπρομάτη, αναμένεται να δώσουν μεγαλύτερη ισχύ και ποιότητα στο δυναμικό της ομάδας.